65 години Целодневна градина №8 „ Христо Ботев” Празничен концерт – спектакъл

DSC_0292 DSC_0287 DSC_0301 DSC_0297DSC_0282DSC_0278DSC_0273DSC_0247 (1)DSC_0236DSC_0182

«
»